Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3607

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel De boer haalt Bolderkar, Rini en Marchellow uit de lucht! punt 11 Jan 2017 11:44
2017-01-11-WhatsApp Image 2017-01-11 at 10.51.36.jpegVanmorgen rond de klok van half elf is er een einde gemaakt aan het samenwerkingsverband tussen de zenders 'Rini', de 'Bolderkar' en studio Marchello. Het station draaide middels de 95.90 MHz vanuit de locatie Elim (gemeente Hoogeveen, provincie Drenthe). De zendinstallatie was sinds afgelopen vrijdag actief en werd middels een dongle op afstand van muziek voorzien, om het geheel te bemoeilijken voor het Agentschap Telecom was er onder aan de mast asbest gedeponeerd.

Vanwege het asbest en eventuele onvoorzienen problemen door omstanders was er politie aanwezig om de Boer namens het AT te ondersteunen terwijl het asbest door Bork Sloopwerken is verwijderd. Het station draaide vanuit een door de lokale piraten veel gebruikte GSM-mast met een dubbele MOSFET en maakte gebruik van een 3-elements antenne op plusminus 35 meter gericht richting de omgeving Twente. 

Voor foto's van de actie kun je hier terecht. Namens het EPC-team gecondoleerd met het gebruikte materiaal en succes bij een eventuele wederopbouw! 

Trefwoorden: asbest<< Terug