Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3595

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Brouwer haalt Twentse Super Combinatie uit de lucht! punt 18 Aug 2016 12:00
2016-08-18-oDE7H3I.jpgZojuist is de zender 'Twentse Super Combinatie' kortweg de TSC uit de lucht gehaald door de heer Brouwer namens het Agentschap Telecom. De zender geplaatst in een 19 inch rack onder een GSM-mast in de omgeving van Enter is volledig verknipt van binnen en kan waarschijnlijk als total-loss beschouwd worden.

"Voorafgaand aan de actie in Enter zijn er de afgelopen twee weken in Ootmarsum, Staphorst en Dedemsvaart weer illegale zendmasten ontmanteld. eze zendmasten zijn de poort naar de ether voor zendpiraten, mensen die zonder vergunning een eigen zender onderhouden op de radio." Aldus RTV Oost die een poll heeft geopend om jou mening over de huidige piraten wereld te horen!

Het gebruikte antenne-park is in takt gebleven, dit mede door het ontbreken van een klimploeg met de juiste papieren. Of en wanneer het station terugkeert in de ether is op dit moment bij EPC nog onbekend. Alsnog succes met een eventuele wederopbouw namens het gehele EPC-team, een aantal foto's van het gebeuren hebben we hier geplaatst!

Trefwoorden: zender<< Terug