Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3564

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Radio Allicante strandt in zicht van de haven! punt 11 Feb 2016 10:10
2016-02-11-20160209_182017.jpgMaandag 8 februari 2016, de dag om het feest der zotten waardig af te sluiten middels het vieren van Rosenmontag, een jaarlijks terugkerend fenomeen zo ook in Twente. Waar velen tegen tienen een einde aan de dag maakte was het voor Radio Allicante uit Manderveen (gemeente Tubbergen, provincie Overijssel) juist nog maar het begin, een uitzending tot de volgende dag 19:00 uur middels 95.00MHz stond gepland. Onbemand zoals zo vaak tegenwoordig en ook dit maal op een afgelegen plek die niet tot moeilijk te bereiken was, geen probleem voor het Agentschap Telecom zo blijkt achteraf.

Met nog een kleine drie kwartier te gaan tot de gestelde 19:00 uur en de laatste afkondiging reeds gedaan door het station was het ineens ruis om 18:15 uur op de frequentie. Eenmaal ter plaatse bij de zender bleken namens het AT de heren Brouwer en De Boer aanwezig om het geheel net wat eerder te ontmantelen. Om dit te bewerkstelligen zijn ze eerst een dikke tweehonderd meter door de modder gelopen, blijkt maar weer hoe toegewijd ze zijn! In beslag genomen zijn ditmaal de stuurzender en dubbele Mosfet en de gebruikte stream-computer voor het geluid.

Middels de mail heeft het station inmiddels aan EPC laten weten 'vanzelf' weer retour te komen, namens het gehele EPC-team succes met de wederopbouw!

Trefwoorden:<< Terug