Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3561

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Onbemande zender Vader & Zoon en Radio Rodeo gepakt punt 01 Feb 2016 12:28
2016-02-01-b9a4a749-5fe8-4b6f-981a-ac1dfda85d8e.jpgGisteravond was het raak in de locatie Stadskanaal (provincie Groningen) waar het Agentschap Telecom een einde heeft gemaakt aan de vanuit een GSM-mast draaiende onbemande Vader & Zoon en Radio Rodeo. Het station was bezig met de eerste uitzending vanaf deze locatie en verzorgde het geheel middels de 95.10MHz. Het station mocht ondanks mede-piraten op dezelfde frequentie alsnog reacties vanuit onder andere Wymeer, Gieterveen en Zwartemeer ontvangen.

Het signaal kwam vanuit een enkele Mosfett met een geschat vermogen van 300 watt die verbonden was met een enkele verticaal op een geschatte hoogte van 22 meter, alles live gepresenteerd, middels een internet verbinding van de studio naar de zender gebracht. Op de gebruikte antenne en coax na, zijn door het Agentschap Telecom alle onderdelen in beslag genomen.

Het station heeft aan EPC laten weten binnenkort zeker weer retour te keren in de ether. Namens het EPC-team succes met de wederopbouw en bedankt voor de genomen moeite!

Trefwoorden: station<< Terug