Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3551

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Onbemande Drentse Hitmeisters uit de lucht gehaald! punt 10 Dec 2015 16:35
2015-12-10-image1.JPGZojuist is door het het Agentschap Telecom de zender "Drentse Hitmeisters" uit de lucht gehaald. De vanuit de locatie Barger Compascuum (gemeente Emmen, provincie Drenthe) weg draaiende etherpiraat maakte gebruik van een onbemande opstelling. Waar het station de vorige keer nog door de BNA uitgeschakeld werd op Nederlandse grond was het ditmaal de beurt aan Harry Nijland en een onbekende collega.

Op de onbemande locatie was een mast aanwezig met een hoogte van plusminus 15 meter met daarin een J-Stick antenne gemonteerd. Het vermogen bedroeg een geschatte 300 watt waarvoor een enkele mosfett gebruikt werd. Tijdens de actie van het AT is naast de zender ook de stream-pc inclusief dongle op de achterbank van de Golf Variant van het Agentschap Telecom beland.

Om door te gaan waar het Agentschap Telecom de laatste tijd gebleven was is als extraatje de staalkabel van de kokermast doorgeslepen, dit waarschijnlijk om een snelle terugkeer op de FM-band door de "Drentse Hitmeisters" te voorkomen. Door het neerhalen van de mast is deze flink beschadigd geraakt. Voor foto's van het geheel kijk je hier, namens het Etherpiraten.com team wensen we de heren opnieuw succes met een eventuele wederopbouw.

Trefwoorden: agentschap telecom<< Terug