Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3542

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Drukke zaterdag voor het Agentschap Telecom! punt 15 Nov 2015 22:42
2015-11-15-IMG_7909.JPGAfgelopen zaterdag, een rustdag voor velen, was het volgens het Agentschap Telecom de hoogste tijd om weer een aantal piratenstations uit de ether te halen. Gistermorgen was het eerst raak bij de radiozender "Willie staat op" via de 95.90mhz uit de locatie van Dedemsvaart (gemeente Hardenberg, provincie Overijssel). Het station was rond 09:00 uur begonnen met de uitzending en rond 09:45 uur was het ineens ruis. Helaas waren de stuurzender en eindtrap met een vermogen van 300 watt en de computer met dongel op de achterbank van de Golf Variant van het Agentschap Telecom verdwenen. Het tweetal antennes waren bevestigd in een telecommast op circa 30 meter hoogte. Eventuele foto's van de inbeslagname zijn hier te vinden.

Nadat deze klus geklaard was was het de hoogste tijd om een volgende piratenzender uit de lucht te halen. Deze keer was het station "Polkahut" die het moest ontgelden. Het station zendde uit via de 95.00mhz met een dubbele blf op 30 meter vanuit de omgeving van Oldenzaal (provincie Overijssel). Hier is alleen de stroomkabel doorgeknipt en meegenomen door de heren van het Agentschap Telecom.

Daarna was het na een kleine pauze tijd om door te rijden naar de radiozender "Mafkezen trio" die uitzond via de 96.50mhz vanuit de omgeving Rouveen (gemeente Staphorst, provincie Overijssel). Hier was een j-stick antenne bevestigd aan een topbuisje die weer in een boom bevestigd was, samen goed voor een geschatte hoogte van 25 meter. Er werd uitgezonden met een enkele mosfett op een geschat vermogen van 350 watt. Ook bij dit station is de stuurzender, eindtrap en pc meegenomen. De aggregaat die de stroom leverde is eveneens door de heren van het Agentschap Telecom meegenomen. Bijbehorende foto's zijn hier te vinden.

Wij wensen alle stations succes met de wederopbouw namens het hele Etherpiraten.com team!

Trefwoorden: agentschap telecom overijssel) station bevestigd meegenomen<< Terug