Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3540

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Ook poging drie van Hoog en Droog ten einde punt 31 Oct 2015 12:34
2015-10-31-it05bEN.jpgHet was alweer een tijdje stil rondom de heren achter station 'Hoog & Droog', maar de afgelopen twee weken was er weer eens muziek in en rondom Ootmarsum te horen middels de 97.60Mhz. Non-stop muziek zonder reclame of slap geouwehoer, iets wat de gemiddelde radio luisteraar kan waarderen zo bleek waar weer eens.

Helaas lieten de de heren van het Agentschap Telecom opnieuw zien niet tot de gemiddelde luisteraar te behoren en dus moest ook zender drie van de Hoog en Droog achter in de Golf Variant van het AT verdwijnen. Na een eerste controle op de woensdag was het op donderdag halverwege de middgag wel raak. De veertien watt sterke zender op een hoogte van vijf meter was ontdaan van zijn voeding met ruis tot gevolg. Ondanks het minimale vermogen en een enkele antenne kwam het signaal in de omgeving van Ootmarsum alsnog goed door.

De vraag is niet eens of maar meer wanneer de Hoog en Droog weer te beluisteren valt in de omgeving van Ootmarsum! Heren bedankt voor de muziek en succes gewenst bij de toekomstige pogingen namens het gehele EPC team! Inspiratie opdoen of Theo aan het werk zien, we hebben de foto's hier voor je neergezet!

Trefwoorden: heren ootmarsum<< Terug