Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3530

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Opnieuw kort avontuur voor de Drommelse Jongens punt 17 Sep 2015 17:04
2015-09-17-j0onJzH - Imgur.jpgPrecies een week geleden schreven we over een kort avontuur voor de Drommelse Jongens, na anderhalf uur was het al gebeurd en was het Agentschap Telecom ter plaatse om alle onderdelen mee te nemen. Blijkbaar was dit voor het AT nog niet genoeg en konden ze het tot dan toe geldende record verbeteren en wel met bijna anderhalf uur. Dit maal hadden de heren slechts een kleine vijf minuten na inschakelen van de zender nodig om op locatie te verschijnen. Waar op het eerste moment aan een technische storing werd gedacht bleek het station opnieuw de klos te zijn.

Dit maal was de opstelling ongeveer gelijk aan de vorige keer al waren bepaalde onderdelen ingegraven en was de gebruikte aanhanger van vorige week niet aanwezig. De gebruikte zender met een geschat vermogen van 300 watt is door de heren van het Agentschap meegenomen samen met de computer en de aggregaat. De mast is net als vorige week blijven staan al is er dit maal wel aan 'gesleuteld', de staalkabel om de mast op hoogte te brengen is vernield.

Foto's van het geheel zijn hier te vinden, namens het EPC opnieuw gecondoleerd met het spul en succes bij een eventueel vervolg!

Trefwoorden: maal<< Terug