Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3515

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Agentschap Telecom actief in omgeving Staphorst punt 21 Jul 2015 19:56
2015-07-21-pi8Q0ie.jpgOndanks de bouwvak is het aardig rustig op de band en mocht er een piraat draaien is het meestal onbemand, zo ook de Platenboer in samenwerking met Station EPS. Het station draaiend vanaf een onbemande locatie in de omgeving van Staphorst was de uitzending begonnen op maandagavond rond de klok van 20.00 uur en een kleine twintig uur later was het alweer gebeurd. Dit maal door toedoen van het Agentschap Telecom, die opnieuw lieten zien niet voor wat sloopwerk weg te lopen.

Tijdens de eerste poging van het AT om de gehele opstelling mee te nemen werden ze ruw gestoord door omstanders, als reactie hierop kozen ze maar al te snel het hazenpad waardoor de gebruikte zender met een vermogen van 425 Watt en stream-pc in veiligheid gebracht konden worden. Om de actie niet als verloren te beschouwen is het AT teruggekeerd (dit maal met politie ondersteuning) en heeft men in tweede instantie alsnog de nodige zaken kunnen vernielen, waaronder een staalkabel en topbuis.

Naast de aangebrachte vernielingen zijn de gebruikte coax, aggregaat en de CTE antennes in beslag genomen en verplaatst naar de gemeentewerf, na het ontmantelen zijn hier de nodige zaken afgehandeld. Tijdens het afhandelen van dit alles is door onbekenden de mast met een geschatte hoogte van 25 meter weggenomen van de zendlocatie.

Foto's van de gehele actie zijn HIER terug te vinden, namens het gehele EPC team succes met een mogelijke wederopbouw!

Trefwoorden: gehele<< Terug