Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3502

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Anti AT Team na zeven dagen alsnog de klos punt 29 May 2015 20:29
2015-05-29-aat.jpgHet was alweer even geleden dat er een onbemand signaal van het Anti AT Team (kortweg A.A.T.) te beluisteren was in de ether rondom de kop van Overijssel, gelukkig duurt deze stilte nooit lang en was het afgelopen week dan ook direct goed raak. Dit maal mocht het spektakel een totaal van zeven dagen duren, relatief lang gezien de levensduur van een gemiddelde onbemande actie tegenwoordig. De actie te beluisteren via de 96.50MHz was een groot succes in meerdere opzichten, zo kwam het signaal een knap eind weg van de zendlocatie in de omgeving van Ommen (provincie Overijssel) en waren de reacties boven gemiddeld in aantal. Helaas kwam vandaag een einde aan deze actie door tussenkomst van het AT in de naam van Dhr. Brouwer.

Het Agentschap Telecom bijgestaan door een klimploeg van Ericsson - waarschijnlijk gestuurd door de mast eigenaar - moesten de klus rond het middaguur klaren. Opnieuw was er volgens getuigen politie ondersteuning aanwezig, maar dit zijn onbevestigde bronnen. Tijdens de operatie zijn alle gebruikte spullen zoals een plusminus 300 watt sterke zender inclusief het 'zenderhok' meegenomen.

Het A.A.T. kennende en luisterend naar de heren achter het station zal het ons weinig verbazen wanneer er binnenkort opnieuw een actie van het Anti AT Team te beluisteren is. Namens het EPC team bedankt voor de volle week muziek en succes bij een mogelijke volgende keer! Voor de foto's klik je HIER.

Trefwoorden: at team beluisteren actie<< Terug