Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3497

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel ​Agentschap Telecom op bezoek bij Station Bier & Plezier punt 29 Apr 2015 11:50
2015-04-29-atbp.pngNa een lang weekend dat overvol was qua etherpiraten en een enkele speldenprik namens het Agentschap Telecom was het gisteren helaas wel raak voor de heren en konden ze weer eens een thuis draaiende piraat op de bon slingeren. Ditmaal ging het om de vanuit het buitengebied van Heino  wegdraaiende etherpiraat 'Station Bier & Plezier'. Rond de klok van half negen gisteravond was het raak en waren de heren Brouwer en Russchen aanwezig op het erf om de uitzending te doen stoppen en de vervolg stappen uit te leggen.

De zender op basis van een Mosfet met op dat moment een geschat vermogen van 200 watt kon het signaal kwijt aan een enkele antenne op een ongeveer 20 meter. Tijdens het bezoek zijn er geen zaken in beslag genomen en werden er geen bedragen genoemd, de boete zal waarschijnlijk een van de komende maanden op de deurmat vallen.

Opvallend was dat de heren van het Agentschap Telecom uitspraken deden over het huidige beleid en de toekomst van digitale radio in Nederland, zoals het langzaam opgang komende DAB+, dat volgens velen al reeds ten dode is opgeschreven. Het zou een verrijking zijn voor de legale stations en eventueel ruimte bieden aan de etherpiraat. Dit zijn woorden van een enkele BOA die zeer waarschijnlijk niet door het gehele AT gedeeld worden.

Namens het gehele EPC team succes met de eventuele wederopbouw!

Trefwoorden: heren<< Terug