Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3492

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Geweld uit de Groafschup geplaagd door het AT punt 13 Apr 2015 12:11
Afgelopen vrijdag was het raak voor de zender 'Geweld uit de Groafschup' draaiende op de vrijdagmorgen middels de 98.20MHz. De zender gelegen op Duits grondgebied was gestart met de planning om de gehele vrijdag van muziek te voorzien en zo het de (werkende) mens weer wat aangenamer te maken.

Helaas waren de heren van het Nederlandse Agentschap Telecom in naam van dhr. Brouwer het hier niet helemaal mee eens en moest er een einde komen aan deze illegale uitzending, op nog steeds Duits grondgebied. Rond het middaguur was ineens het signaal verdwenen en al snel waren de leden van het station onderweg naar de zender, halverwege kwamen ze de eerder benoemde boa tegen en deze bleek de bekabeling van de straalverbinding doorgeknipt te hebben. Na het vernielen van deze kabel was het een kleinigheid om de antenne in de auto van het AT te laten verdwijnen en hiermee dus direct de uitzending te stoppen.

Buiten de antenne is er door het AT niets meegenomen en zijn de zender en sturing en alle andere randapparatuur nog in handen van de heren achter het station! Namens het EPC team succes met de wederopbouw en tot horens!

Trefwoorden: zender<< Terug