Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3474

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Drukke zondag voor Brouwer en Nijland punt 02 Mar 2015 11:38
2015-03-02-Brouw.jpgGisteren tegen het einde van de middag was het weer raak in Twente en moesten meerdere stations het ontgelden. Op pad dit keer Theo Brouwer en Harry Nijland namens het AT, zonder politie ondersteuning dit keer. Het eerste adres dat bezocht diende te worden bevond zich in Rossum (Gemeente Dinkelland, Overijssel) waar een piraat op dat moment een uitzending verzorgde.

Die eerste piraat in Rossum was zender T.D.R., eenmaal geariveerd  werd vermaand om de uitzending te staken en meegedeeld dat er een boete verwacht kon worden, over de hoogte werden opnieuw geen mededlingen gedaan. De gebruikte apparatuur; een 2KW zender en 40 meter mast zijn blijven staan.

De tweede locatie voor de heren was het nabijgelegen Saasveld waar op aandringen van de plaatselijke boswachter een onbemande opstelling verwijderd is. Ook op deze locatie is de 2KW fabriekszender meegenomen samen met onder andere de gebruikte computer. Op het moment van handelen was het station niet in de lucht.

Al met al dus een productieve zondag voor het AT, foto's staan weer HIER. En namens het EPC team; Succes met de eventuele wederopbouw!

Trefwoorden:<< Terug