Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3470

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel AT beëindigd twee onbemande uitzendingen punt 22 Feb 2015 12:30
2015-02-22-bwf.jpgVanmorgen was het aldus de mensen van het Agentschap Telecom weer de hoogste tijd om twee onbemande stations uit de band te halen met het nodige geweld en zo het plezier voor een grote groep luisteraars te verzieken. Voor deze klussen waren de heren Brouwer en de Boer natuurlijk weer te porren en deze waren dan ook vroeg op pad.

Het eerste slachtoffer was de zender van 'Studio Kanon van Roke'. Hier wisten de heren de voedingskabel uit de zender te trekken. Door deze actie kwam er een abrupt einde aan de uitzending, voor zover bekend zijn de overige onderdelen wel blijven staan.

In Bentelo (gemeente Hof van Twente, Overijssel) was een onbemande opstelling geplaatst door onbekenden de klos. De zender was sinds vrijdag in gebruik om het signaal van internetradiostation B-W-F de ether in te slingeren. Ondanks een aantal baricades die door de initiatiefnemers waren opgesteld kwam het AT vrij gemakkelijk d.m.v. een koevoet en slijptol bij de zender om deze uit te schakelen. Onbekend nog op dit moment wat er precies is weggenomen door de heren.

Voor foto's van de actie in Bentelo klik je hier, en namens het EPC team sterkte en eventueel succes aan de personen achter deze acties!

Trefwoorden: heren zender<< Terug