Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3467

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Druk weekend voor het AT! punt 25 Jan 2015 21:00
2015-01-31-2013-01-08-agentschap telecom.jpgHet weekend is nog niet eens voorbij en we kunnen al wel stellen dat het AT een druk weekend achter de rug heeft waarbij de nodige piraten het slachteroffer zijn geworden. Dit keer waren ze actief in zowel Friesland als Drenthe om de piraten uit de lucht te halen.

Op zaterdag waren o.a. de stations Stormjager & Lady, 'De Friese Maffia', Station Ijsbeer en de Club van drinken het spreekwoordelijke haasje, naast deze 3 FM stations was het AT ook aanwezig bij twee middengolf amateurs. Al met al dus een drukke avond met de nodige bonuspunten.

Op zondag leek het lang goed te gaan en de nodige piraten waren op dat moment ook in de band, tot rond de klok van half negen ineens het bericht rond zong dat zender 'Piet de Dief' bezoek gehad zou hebben van Dhr. Jelle Russchen namens het AT en ook daar de uitzending gestaakt zou moeten worden, na de nodige navraag bleek dit niet te kloppen. Of het AT alsnog bij een ander station aanwezig is geweest of uberhaupt aanwezig is geweest blijft onduidelijk.

Namens het EPC team natuurlijk weer succes met de mogelijk wederopbouw en tot horens!

Trefwoorden: at nodige piraten aanwezig<< Terug