Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3450

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten.com introduceert opname stream! punt 19 Nov 2014 16:31
2014-11-19-epcopname.pngHet is je waarschijnlijk al wel opgevallen dat we de laatste weken een constante 'opname stream' hebben lopen waarop vierentwintig uur per dag muziek te beluisteren is. Als Etherpiraten.com proberen we hiermee de stille uren in de ether te overbruggen en je alsnog van je muzikale (arbeids)vitaminen te voorzien.

De populariteit stijgt de laatste weken gestaag en een vijftigtal luisteraars is dan ook niet meer heel bijzonder. Door dit steeds groter wordende aantal luisteraars zijn we naar ons idee verplicht om een zo groot mogelijke diversiteit aan te bieden. Waar we voorheen nog een kleine aantal opnames op 'repeat' hadden staan, hebben we de stream nu gevuld met ruim vijftig opnames waardoor het (bijna) onmogelijk is om twee maal de zelfde opname te horen op een dag (of week?).

De huidige opnames zijn allemaal opgenomen en beschikbaar gesteld door Opnames.Geheimezender.nl. De mensen achter deze website zijn voornamelijk afkomstig uit Twente, mede hierdoor komt ook het overgrote deel van de opnames uit deze hoek van Nederland. Mocht jij een opname hebben die niet uit Twente afkomstig is of gewoon een toevoeging is op het huidige aanbod, stuur dan een persoonlijk bericht naar M.D. met een download link (Mega.co.nz bij voorkeur) en de volgende gegevens;

* Stationsnaam
* Plaatsnaam
* Frequentie
* Datum van opname
* Download link

Extra info is natuurlijk altijd welkom maar niet vereist.

Bedankt alvast!

Trefwoorden: opnames opname *<< Terug