Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3269

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de lucht inplaats van uit de lucht !! punt 22 Feb 2014 11:00
2014-02-22-1654331_799902486689189_1795770575_n.jpg
Twee inspecteurs van Agentschap Telecom zijn in het Drentse Nieuw-Roden in hun auto opgetild door boze etherpiraten met een heftruck. De inspecteurs wilden na een controle een woonerf af vluchten, maar gingen met bus en al de lucht in. De 27-jarige eigenaar van het erf kreeg vrijdag door de politierechter een werkstraf van zestig uur opgelegd.

De mannen probeerden eind december 2012 een illegale zender op het Drentse platteland het zwijgen op te leggen, maar werden door een tiental etherpiraten beschimpt en bedreigd. Die waren via de illegale zender opgetrommeld toen de inspecteurs aan kwamen rijden.

De inspecteurs vluchtten hun bus in, maar het elektrisch hekwerk rolde dicht, waardoor ze het erf niet af konden. Buurtbewoners schopten en sloegen tegen de bus, sommigen van hen voorzien van bivakmuts. De inspecteurs stonden doodsangsten uit toen de vorken van de heftruck zich in de bus boorden en de bus werd opgetild.

Nadat ze werden neergezet en het hek werd geopend, konden ze vluchten. Onder begeleiding van de politie kwamen de rechercheurs terug om een brief te brengen met het bevel de mast te verwijderen. "Ernstige feiten", sprak de rechter, "dat de heren dit moesten ondergaan, terwijl zij hun werk deden."

Trefwoorden: inspecteurs bus<< Terug