Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
325

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel cd presentatie Sandra....komt allen! punt 26 May 2002 12:12
RAAMSDONKSVEER - Vandaag (zondag 26mei 2002) zal in zaal “De Konink van Raems” in Raamsdonksveer de nieuwe cd van de zangeres worden gepresenteerd met een gezellige middag vol gastoptredens van collega artiesten. Ruim een jaar geleden bracht zangeres Sandra uit Raamsdonksveer een cd uit, met daarop haar favoriete liedjes van vroeger in een nieuw jasje. De cd getiteld “Blij dat ik leef “werd goed ontvangen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied en is een regionaal succes geworden. Mede daardoor heeft ze het afgelopen jaar regelmatig optredens verzorgd in het hele land en daar zoveel plezier in gekregen dat ze besloten heeft een nieuwe cd uit te brengen.

De vlotte zomerse cd getiteld “Want het is zomer” is een singel cd met 3 gloednieuwe nummers geschreven, gecomponeerd en gearrangeerd door André Kooiman. Een extra tintje geven de achtergrondzangeressen van niemand minder dan Frans Bauer aan deze cd, die het koorwerk hebben verzorgd. De cd zal na de uitreiking uitgebracht worden door de platenmaatschappij VNC en zal in heel Nederland verkrijgbaar zijn in de winkels waar hij ook te bestellen is : Sandra VNC 1385. Platen maatschappij VNC vond haar eerst c.d.” Blij dat ik leef” een hele mooie c.d. en er is besloten om deze c.d. opnieuw landelijk uit te brengen.

Wil je nog meer weten over deze presentatie of over de aankomende feestavonden?? zie hiervoor ons feestavonden-overzicht!

Trefwoorden: raamsdonksveer cd vnc<< Terug