Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3155

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Mobiele website EPC weer bereikbaar!! punt 10 Jan 2013 19:05
2013-01-10-EPC_mobiel.pngDe mobiele website van EPC is ook weer in de lucht!!
Het heeft even geduurd voordat de bestanden terug gevonden waren in de back-up, maar uiteindelijk is alles weer bij het oude.

Onze technici medewerkers hebben de laatste weken vele uren vrije tijd gestopt in het herstellen van alle website onderdelen, waaronder nu dus ook de mobiele website. Ze moesten vanaf nul beginnen gezien de nieuwe installatie met andere configuraties op de server in Amsterdam.

De mobiele website is weer te bereiken voor iedereen op het vertrouwde adres wap.etherpiraten.com via telefoon, PDA of tablet met internet mogelijkheden. Deze website is speciaal geoptimaliseerd voor mobiel internet gezien dit vaak langzamer is dan via een vaste verbinding, al wordt dit straks ook vast stukken beter met 4G netwerken.

Natuurlijk kunnen de mensen die over een telefoon PDA of tablet met Android software beschikken ook gebruik maken van de EPC APP die je kunt downloaden in de Google Play APP store!! Houd er wel rekening mee dat niet alle onderdelen in de APP zijn verwerkt of nog in ontwikkeling zijn zoals de advertentie forums Koop/Verkoop, Vinl & CD shop. Wij hopen hier binnenkort weer een update voor uit te brengen.

Trefwoorden: mobiele website app<< Terug