Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3150

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel You've got mail from EPC !! punt 06 Jan 2013 02:18
2013-01-06-google_mail_logo_300x225.pngBeetje bij beetje worden alle onderdelen op de server hersteld voor een optimale werking van o.a. deze website. Zoals sommige users wellicht hebben vernomen kregen zijn geen mail bij een nieuw bod, reactie of bij andere mailling onderdelen, die je in je profiel kunt aanzetten.

Door de downtime van onze server en een nieuwe configuratie van de mailserver, werden onze e-mails niet door alle holdings/providers geaccepteerd. Ook gezien de grote aantallen mail die er dagelijks wordt verstuurd, werd onze server vermoedelijk als spammer gezien door de ontvangende mailservers van jullie provider.

Inmiddels zullen de inboxen wel vol liggen met mail van enkele dagen geleden die niet konden worden afgeleverd hierdoor. Vanaf heden zal de mailservice uit de profielen weer moeten werken bij alle providers.
Mocht je toch nog problemen ondervinden met één van onze mailservices kun je dit melden via de mail bij Michel!! Let wel dat er bij hem nog enkele honderden ongelezen e-mail in de inbox staan van de afgelopen weken, waardoor het antwoorden wellicht niet zo snel gebeurd als waar wij normaal naar streven.

Trefwoorden: server mail<< Terug