Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3119

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel EPC APP bereikt een nieuwe mijlpaal !! punt 28 Oct 2012 16:39
2012-10-28-EPC_APP_2000_gebruikers.pngVoor nog geen maand geleden lanceerden wij de EPC APP voor Android apparaten. Inmiddels kunnen wij met trots melden dat er meer als 2000 mensen gebruik maken van onze EPC APP!! Dit is een resultaat die wij van te voren nooit hadden verwacht en ons daarom erg stimuleert om mee door te gaan.

Helaas zit er erg veel tijd in het scripten van een simpele update (in de meeste ogen), zoals het toevoegen van de advertentie forums. Ook willen wij niet voor elk wissewasje een update on-line zetten in de Google APP Play store omdat het ons al is opgevallen dat het updaten bij de meeste gebruikers toch niet snel gaat. Zo zijn er op dit moment nog 60 mensen die onze eerste versie 1.0 gebruiken die al binnen 48u werd vervangen door een update.

Waarschijnlijk zijn er nog mensen die de EPC APP via via hebben geïnstalleerd en zo niet automatische de updates krijgen. Wij raden daarom iedereen aan om de EPC APP voor optimaal gebruik te installeren via de Google APP Play store!!

Binnen elke weken zal er wederom een update verschijnen waar o.a de advertentie forums in zullen zitten met 90% van alle opties die op de site ook mogelijk zijn. Ook zullen er een aantal kleine foutjes mee worden opgelost die de afgelopen weken zijn gemeld. Heb jij nog een foutje of probleem ontdekt in de huidige versie 1.1 die mogelijk nog niet bekend is?? Help ons mee de EPC APP te verbeteren voor ieders gemak en meld het ons via de mail of privé bericht aan user "ontvangst emmen" en/of rode-duivel.

Het Etherpiraten.com team wil langs deze weg MonesIT alvast bedankt voor de moeite en tijd van de afgelopen weken.

Trefwoorden: epc app update<< Terug