Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
307

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Uyl gestopt, opvolger Verheij maakt slechte indruk! punt 16 May 2002 20:17
District Zuid-West - Na meer dan 20 jaar dienst te hebben gedaan voor de DT, voor heen RDR, HDTP. enzovoort, is hij er sinds enkele weken mee gestopt : Herman Uyl. De opsporingsambtenaar uit Zeeland heeft binnen de Divisie andere werkzaamheden op zijn schouders genomen. Zijn opvolger, dhr. Verweij, heeft in korte tijd al een slechte naam verkregen. Kennelijk is hem er alles aangelegen het district vrij te krijgen van clandestiene zenders. Bij een aantal stations waarbij hij invallen heeft gedaan is dit in het verkeerde keelgat geschoten. Wat Herman Uyl gedurende zijn gehele carriere nog niet heeft gepresteerd, veroorzaakt deze man dus in enkele weken. Wij maken dan ons ook zorgen om het verdere verloop in dit district.

Dat Herman het inderdaad wat rustiger aan is gaan doen bewijst deze foto. Herman de vogelspotter! Of was dat altijd al zijn hobby?

Misschien is het verstandig dat dhr. Verweij nog eens zijn licht opsteekt bij Herman, volgens de kenners is Verweij de persoon naast Uyl op de foto.

Trefwoorden: herman uyl verweij<< Terug