Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3021

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Impressie vanuit Hoogersmilde punt 07 May 2012 00:23
2012-05-07-tn_IMG_2344.JPGOmdat wij van harte welkom werden geheten in Hoogersmilde, hebben wij vandaag voor jullie daar maar een impressie gemaakt van de herbouw van de tv toren (zendmast) aldaar. Zoals velen weten stortte het bovenste deel van de tv toren in Juli 2011 na een brand helemaal naar beneden en boorde zich diep in de grond i.p.v. hoog in de lucht.

Afgelopen week werd er een begin gemaakt aan de herbouw van de tv toren door Volker Wessels Telecom in opdracht van Novec, die eigenaar is van het bovenste gedeelde van o.a. deze zendmast in Hoogersmilde.

Nadat er vrijdag een ongeluk gebeurde waarbij 2 medewerkers van Volker Wessels Telecom gewond raakte werden er zaterdag geen nieuwe delen op de mast gezet en kan dit gezien worden als de rustdag?! Normaal zal zondag de rustdag zijn volgens de planning maar een planning is er om vanaf te wijken waardoor wij voor jullie een impressie konden maken, zodat ook mensen die niet in de omgeving wonen de vorderingen kunnen volgen. Helemaal omdat vandaag er geen foto's op de inmiddels bekende website radio-tv-Nederland verschenen vonden wij dit een mooie aanvulling op dit archief van de zendmast in Hoogersmilde.

Namens het EPC team wensen wij een ieder veel kijkplezier met onze impressie van de herbouwde TV toren (zendmast) te Hoogersmilde.

Trefwoorden: hoogersmilde impressie tv toren<< Terug