Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2967

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Agentschap Telecom ziet grens wederom over het hoofd !! punt 15 Jan 2012 19:22
2012-01-15-Agentschap_Telecom_passeerd_grensbord.jpgVanmiddag was het weer eens zover dat het Agentschap Telecom geen oog had voor de grens. Zelfs 2 paar ogen zagen bij het passeren van de grens geen grensbord of andere kleur bermpaaltjes en waren daarom ook stom verbaast toen ze te horen kregen dat ze in Duitsland stonden.

De heren "Leo Ket & Jos Walraven" van het Agentschap Telecom waren vanmorgen al vroeg vertrokken uit het Westen van Nederland, om hun postbode ronde te doen in het Noorden vandaag. Als eerst werd "Radio Bloemfontijn" uit Friesland met een brief vereerd die bij afgifte al snel werd verscheurd, hier hadden ze dus weinig eer van de opgestelde brief. Hierna werd de weg vervolgd naar de provincie Groningen waar ze volgens ooggetuigen enkele uren aan het peilen zijn geweest in de omgeving van Scheemda/Bellingwolde. Hierop kreeg piraat "PTK" ook de welbekende brief.

Uiteindelijk was ook piraat Scirocco het doelwit geworden, maar tijdens het uit peilen van deze piraat passeerde het Agentschap de grens van Nederland naar Duitsland. Bij de Scirocco aangekomen werd ze daarom daar maar even op gewezen.
Helaas konden ze bij de Scirocco dus geen brief achterlaten, maar wel maakte ze nog even enkele foto's van de mast (als bewijs voor de werkgever dat ze in Duitsland waren geweest).
Op de laatste vraag aan de Scirocco "hoelang het terug rijden naar Amersfoort ongeveer zou zijn" werd geantwoord "zo'n 2,5uur dus doe je best".

Trefwoorden: agentschap grens duitsland brief piraat scirocco



<< Terug