Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
295

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Een kijkje in het verleden.. punt 08 May 2002 11:03
Dat grote stations veel luisteraars en liefhebbers aantrok wisten wij inmiddels wel, maar dat er toch veel op internetsites staat overtreft iedere keer onze verwachting. Naast de redelijke hoeveelheid history die wij hebben staan (en binnenkort weer onderhanden genomen wordt) is het toch mooi om te zien hoeveel materiaal er nog beschikbaar is.

Wij doelen dan op de oude radiostations die 24uur per dag 7dagen in de week 'belangeloos' de ether vulden met muziek en emotie......En nee, niet ieder uur dezelfde plaat en nee niet iedere vijftien minuten reclame.

Kwaliteitsradio zoals deze heden ten dage niet meer te vinden is.... Het beste voorbeeld hiervan zijn de reacties van zowel luisteraars als programmamakers op de intenetsite van Roulette 103, het grote voorbeeld!. Zie hier de - soms niet misselijke - reacties!

Voor de liefhebbers zijn er dus een aantal sites waar je je hart kunt ophalen, niet alleen jingles, foto's maar ook oude medewerkers kun je hier treffen. Hier een een aantal :

http://www.roulette103.com
http://www.sybesma.org/keizerstad
http://www.atlantic101.tk
http://www.deltaradio.info
http://www.groeistad.nl

kijktip: het gastenboek van Atlantic is gevuld door Sietse,....Is die nepzender dan toch iedere keer weer meegenomen door de DT/HDTP/RDR?

Trefwoorden: iedere<< Terug