Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
291

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Samenwerking radio... punt 06 May 2002 20:20
Utrecht- Gisteren is bekend geworden dat Radio de samenwerking ermee stopt, na meer dan 16jaar gaan zij de zondag niet meer vullen met Nederlandstalige hits op de 96.40mhz. Wat ervoor in de plaats komt is nog onbekend, maar een ding is zeker: "de heren zien er geen heil meer in!" Na de diverse acties van politie, brandweer en DT houden ze het toch echt voor gezien. In dit artikel een aantal fragmenten van de laatste uitzending. Tevens een terugblik naar onze impressie die wij vorig jaar bij de Samenwerking hebben gemaakt, kortom: log-even-in en kijk even onder de impressies voor het volledige verhaal.

Voor de mensen die de laatste uitzending nog een keer wil beluisteren, dat kan: Zondag 12mei a.s. zal de laatste uitzending herhaald worden door de lokale omroep : Power Radio Maarssen, te beluisteren op de 105.30mhz in de Maarssense Ether. Voor meer informatie over uitzendingen : http://www.powerrm.nl

Verders zijn ook alle foto's van Samenwerkingradio door de jaren heen beschikbaar gekomen, onder http://www.samenwerkingradio.tk zijn meer dan 150foto's geplaatst, waaronder ook het feest afgelopen februari in de Malle Jan te Utrecht.

Het kan zijn dat deze .tk site over zijn datalimiet heengaat, anders moet je het morgen nog een keer proberen!

Trefwoorden: uitzending<< Terug