Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
29

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Impressie punt 05 Dec 2001 17:22
Vanaf vandaag gaat het Etherpiraten.com Team, naast de interviews, ook op pad om impressies te geven van bepaalde gebeurtenissen. Dit om een nog beter beeld van de hedendaagse Etherpiraterij neer te zetten.

Wat kan je verwachten ?? Het Etherpiraten.com Team gaat op pad naar bijvoorbeeld piratenfeesten, marathon uitzendingen, inbeslagnames en stunts van piratenzenders. Wij gaan proberen hiervan een leuke impressie neer te zetten over het desbetreffende station, inclusief foto's en de nodige informatie. Deze zijn terug te vinden onder het kopje Algemeen als je ingelogd bent.

Uiteraard hebben we, net zoals bij de interviews, jullie hulp hierbij nodig !! Als er iemand is, die een gebeurtenis weet waarvan wij een leuke impressie kunnen maken, neem contact met ons op en we maken, indien de tijd en de mogelijkheden daar toe zijn, een afspraak.

Aan de impressies is geen tijd verbonden en kan dus ter alle tijden worden aangeboden. Hoe meer impressies, hoe meer de rest van Nederland kan mee genieten van de hedendaagse Etherpiraterij.

Alvast bedankt en we hopen vele gastvrije gebeurtenissen te mogen bezoeken !!!

Met Vriendelijke Groet,

Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: etherpiratencom team impressies<< Terug