Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2828

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten.com mobiele website punt 13 May 2011 11:00
Sinds de introductie van de vernieuwde lay-out van onze website zijn er ook wijzigingen doorgevoerd die betrekking hebben op de mobiele website.
Hierover zijn de afgelopen week een aantal vragen ontstaan die we hierbij ineens willen beantwoorden.

Bij de introductie van de nieuwe lay-out is ervoor gekozen om niet elke bezoeker automatisch door te sturen naar de mobiele website, indien gebruik werd gemaakt van een mobiel apparaat.
Aangezien de mobiele apparatuur steeds moderner wordt en ook de normale website inmiddels wel kan inladen, leggen we de keuze nu bij jullie als user.

Voor wie rechtstreeks naar onze mobiele website wil kan de url wap.etherpiraten.com intypen en eventueel opslaan onder zijn/haar favorieten.
Ook is tijdens het surfen de weergave aan te passen van " Klassiek " naar " Mobiel " en andersom, zonder dat de url die je op dat moment bezoekt verloren gaat.

Verder is het probleem met het bezoeken van de advertenties op de mobiele website ook weer verholpen !!
Ook zijn de links in het menu allemaal nagelopen en gecontroleerd op hun werking, helaas is het nog niet mogelijk alle geschiedenis onderdelen hierin onder te brengen, daarvoor zijn we nog op zoek naar een oplossing zonder al te veel te hoeven klikken.

Mocht de mobiele website nog niet goed werken op jouw mobiel apparaat of heb je tips m.b.t. deze extra service, laat het ons dan weten via de mail.

Trefwoorden: website mobiele mobiel<< Terug