Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2753

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten top 100 voor 2011 !! punt 14 Jan 2011 23:59
Na het succes van de Etherpiraten top 100 van vorig jaar kan er ook dit jaar weer een Etherpiraten top 100 worden samengesteld door jullie !!
Het was vorig jaar allemaal op het laatste nippertje allemaal waardoor alles niet altijd even vlekkeloos verliep, maar er is een top 100 uitgekomen en daar ging het om.

Wij hebben alle ideeën, opmerkingen en commentaren die er kwamen op het top 100 systeem op een grote hoop gegooid en daar wat van proberen te maken.
De laatste weken van het oude jaar zijn we daarom nog druk geweest om een nieuw systeem in elkaar te zetten, wat makkelijker te bedienen was en waarvan de telling eerlijker moest worden.
Vanaf heden kan je slecht 1x stemmen per maand en is er geen tussenstand meer te zien waardoor het voor iedereen een verrassing blijft !!
Ook is de zogenoemde stembox verwijderd, die zorgde voor veel verwarring. Er kan nu gestemd worden door 1 simpele klik op het plusicon voor het nummer.
Staat je nummer waarop je wil stemmen niet in de lijst, kan je deze ook direct toevoegen maar controleer dan wel even de spelling voor je op toevoegen klikt A.U.B. want we komen soms wat tegen...

Voor diegene die aangemeld zijn op onze nieuwsbrief wisten al dat ze gelijk van 1 januari alweer konden stemmen en dat is dan ook al massaal gedaan !!
Was jij (jammer genoeg) niet aangemeld op onze nieuwsbrief, dan kun je dit als nog aanvinken in je profiel door rechtsboven op "Profiel Wijzigen" te klikken.
Je profiteert op deze manier altijd van het laatste nieuws van onze website en bent als één van de eersten op de hoogte !!

Wij wensen jullie veel plezier met het maandelijks stemmen op je favoriete nummer, zodat er aan het eind van het jaar weer een mooie lijst uitrolt.
Dus stonden er volgens jou geen "toppers" in de Etherpiraten top 100 van 2010 dan is het nu je kans om ze erin te zetten voor 2011 !!

Trefwoorden: etherpiraten 100 stemmen<< Terug