Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2581

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten.com website update !! punt 15 Mar 2010 17:18
Beste users,

Zoals enkele users onder jullie al hadden vernomen is er de afgelopen dagen weer druk gesleuteld aan diverse pagina's van de website. Na voorgaande nieuwsbericht mbt nieuwe ideeën en eventuele veranderingen ter verbetering, kwam er een leuk aantal goeie dingen binnen via de mail.

Inmiddels zijn de eerste updates daarvan gerealiseerd en staan inmiddels on-line. We kregen echter ook tientallen mails van users die hun profiel niet konden wijzigen, dit is inmiddels ook verholpen. Verder is er aan de profielen toegevoegd de tijd van je laatste bezoek aan onze website. Ook is de bezoekers teller eindelijk weer zoals vanouds en geeft weer een realistische beeld van het werkelijk aantal bezoekers on-line.

Ook in het koop/verkoop, vinyl & originele cd's shop is wat nieuws toegevoegd. Sinds de 2e week van Januari was het al mogelijk om een beoordeling in te vullen over de afhandeling. Dit kon wanneer je het te koop of gezochte artikel via onze website hebt kunnen afhandelen (opties te selecteren bij verwijderen advertentie). Vanaf heden zijn ook die beoordelingen terug te vinden bij elke nieuwe advertentie !! Je vind de beoordelingen die de user van die advertentie heeft gekregen als link onder het percentage betrouwbare advertentie. Wanneer je vanaf de 2e week van Januari advertenties hebt afgehandeld via onze website kun je als nog een beoordeling over die afhandeling invullen, je vind de openstaande beoordelingen bij je privé berichten.

Mochten er vragen/opmerkingen of overige tips zijn vernemen wij het graag.

Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: users website beoordelingen advertentie<< Terug