Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2570

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Nieuw subforum Koop/Verkoop !! punt 26 Feb 2010 19:20
Beste users,

Zoals velen hebben gemerkt zijn er de laatste 3 weken veel veranderingen verricht aan de website. Met het o.a. wijzigen van de lay-out hopen wij nu meer users tegemoet te komen, die met de niet zo populaire browsers op het internet surfen.

Ook het inlogsysteem is vervangen door een nieuwe die op alle browsers zou moeten werken. Helaas krijgen we nog enkele mails binnen van mensen die toch nog niet in kunnen loggen, daarom hier enkele tips die jezelf kan controleren wanneer het inloggen niet lukt.
* Controleer of de tijd & datum goed staan ingesteld.
* Controleer of je browser cookie files accepteert.
* Controleer of je firewall het inloggen niet tegen houd door hem tijdelijk uit te schakelen.
Mocht het dan nog niet werken kan je contact op nemen met ons via mail zodat we verder kunnen kijken wat het probleem zou kunnen zijn.

Nu de basis van de website bij 99% wel goed blijkt te werken kunnen we verder gaan met het optimaliseren en verbeteren van onze website !! Hier hebben we lang op gewacht maar eindelijk is het dan zover, nieuwe ideeën zijn altijd welkom bij ons via de mail.
Zo kregen we vandaag al een mail van een user met de vraag of er niet een extra subforum aangemaakt kon worden bij koop/verkoop voor onderdelen. Wij hebben hier binnen de admins al eens over gehad maar door haperingen aan het vorige lay-out hebben we toen besloten geen nieuwe dingen meer toe te voegen. Maar nu is dit gelijk gerealiseerd !! Het zijn soms maar kleine dingen die het surfen op de website een stuk prettiger maken, en daar doen we het tenslotte voor.

Wij willen iedereen alvast bedanken voor het mailen van de eventuele nieuwe dingen of kleine aanpassingen.

Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: website * controleer mail<< Terug