Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2474

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Spanningzoekers zonder spanning !! punt 10 Nov 2009 13:34
Op dit moment wordt de zender van de "Spanningzoekers" ontmanteld !! Het station wat al enkele weken uit zond vanaf zeer grote hoogte en onder invloed van zeer hoge spanning via de 96.5 zit nu zonder spanning.

De zender had een zeer klein vermogen maar had een aanzienlijk bereik omdat deze op zo'n 60 meter stond opgesteld in de nok van een hoogspanningsmast aan de N34 in Emmen zuid. Vele rapporten hebben we kunnen lezen in onze ontvangst forums van dit station.

Dhr Be Muller is inmiddels aangekomen bij de hoogspanningsmast en heeft daar vast eens met zijn ogen geknipperd, dat de zender die hij zocht daar opgesteld moest staan. Er zijn inmiddels een behoorlijk aantal busjes aangerukt met mankracht om de zender te kunnen ontmantelen boven uit de mast.

Wie er achter deze succesvolle piraten stunt zit is ons op dit moment nog niet bekend.

Wij wensen ook dit station succes met de wederopbouw van hun volgende zender ?? 1 ding is in elk geval zeker, het station heeft genoeg mensen aan het werk gekregen in deze recessie !!

Update: Van een oplettende voorbijganger op de N34 kregen wij nog een foto en een filmpje toegestuurd. Het filmpjes is hier en de foto van de mast is hier te bekijken. De foto's van de zender zijn hier hier & hier te bekijken

Trefwoorden: zender station<< Terug