Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2344

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Nieuw ontvangst forum on-line !! punt 07 Jun 2009 23:34
Na enkele weken gewerkt te hebben aan een nieuw ontvangst forum was het dan vanavond eindelijk zover dat het definitief on-line gezet kon worden. Na behoorlijk wat commentaar te hebben gehad in de eerst paar dagen van de test versie, hebben we ons best gedaan om het zoveel mogelijk aan te passen naar jullie wensen.

Het zal voor een iedereen zeker behoorlijk wennen zijn omdat het behoorlijk is uitgebreid. Het invullen van het desbetreffende station is opgesplitst in diverse kolommen om zo een tal van opties mogelijk te maken !! Een van de opties waar we zeker trots op zijn is die van het in kaart brengen van de ontvangst locaties per station. Je ziet ze vaak hangen in de studio's de kaarten van Nederland met daarom een groot aantal punaises waar een ontvangst bevestiging vandaan kwam. Je krijgt de kaart door op de stationsnaam van jouw keuze te klikken, in de kaart zijn verdere details over de ontvangst te vinden.

Mocht je nu niet in het bezit zijn van zeer uitgebreid ontvangst apparatuur, ook dan kan je in het nieuwe forum terecht !! Bij het invullen van de ontvangst gegevens zullen direct geen problemen optreden want je hebt altijd een medium waarop je het station ontvangst en dat medium heeft ook zeker een antenne nodig om het te kunnen ontvangen toch?? Bij het invoeren van het desbetreffende station kan alleen bij het invoeren van het signaal een probleem optreden. Op diverse mediums is geen signaal af te lezen, hiervoor kan je dan een "0" invullen en opgelost is het alweer, simpel toch?? Om toch nog bij het oude ontvangst forum te komen klik je in het nieuwe forum op het tabblad "simpel" bovenin.

Wij hopen iedereen hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld van het nieuwe forum en hoe het werkt en hopen op jullie medewerking al zal het even wennen zijn.

Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: ontvangst forum behoorlijk invullen station kaart<< Terug