Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten History punt 23 Nov 2001 16:30
Een nieuwe site betekend dat we ook de Piraten history hebben aangepakt. We meende dat de station uitgebreider belicht op de site zouden moeten. Zoals nu op de site te zien is staan er niet alleen stations op uit het binnenland, maar ook uit het buitenland.

Voor het buitenland is nu het complete verhaal van Kiss FM uit Ierland online. Voor het binnenland is het Radio Decibel uit Amsterdam die compleet uitgewerkt de spits mag afbijten.

Beide stations hebben een zeer rijk verleden en hebben daarmee een behoorlijke stempel gezet in de radiogeschiedenis. De nieuwe vorm geeft naar onze mening een beter inzicht over de stations. Voor het binnenland hebben we voor de overige stations de oude versie's laten staan. Deze zullen later meer uitgewerkt worden. We streven ernaar minimaal 1 station per maand vernieuwd online te krijgen. Voorlopig willen we ons richten op de stations in en rond het gooi,zoals deze nu op de site staan en deze later steeds meer uitbouwen.

Echter zijn we hiervoor natuurlijk wel aangewezen op jullie medewerking. Dus weet je wat over een bepaald station, of heb je materiaal; mail het ons dan: history@etherpiraten.comOver de nieuwe updates houden we je uiteraard via de nieuwspagina op de hoogte.

Trefwoorden: site station stations binnenland<< Terug