Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1738

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Taribi FM uit de lucht !! punt 26 Apr 2007 23:27
Vanmiddag rond 17:00 is de uit Schoonebeek afkomstige piratenzender Taribi FM uit de lucht gehaald. dhr Be mulher nam namens het Agentschap Telecom de enkele mosfet en stuurzender in beslag !! Ook waren er 2 heren van de sterke arm bij aanwezig van het Politiecorps van de gemeente Coevorden.

De 2 kameraden van 14 en 15 jaar hadden net 2 maand een nieuwe locatie en studio ingericht omdat dit inmiddels al de 3e keer was dat ze uit de lucht werden gehaald. Voor de 14 jarige jongen staat een boete van 2250 euro te wachten omdat zijn dwangsom op naam die hij van de vorige keer had staan nu is komen te vervallen, wel moet de jongen waarschijnlijk voor de kinderrechter verschijnen.

Om het verlies een beetje te sussen mochten de jongens nog even meekijken in de peilauto van dhr Muller. De stereo en RDS waar 1 van de jongens de vorige keer mee op de loop ging mochten ze dit keer houden.

Taribi FM liet ons persoonlijk weten zeker weer aan de 3 meterband te komen onder het motto "eens piraat altijd piraat" alleen zal het dit keer iets langer gaan duren.

Trefwoorden: 2<< Terug