Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1628

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Vinyl-Express Hengevelde uit de lucht !! punt 04 Jan 2007 22:27
Hedenmiddag, donderdag 4 januari, is rond 16.00 uur de uit Hengevelde afkomstige geheimezender "Vinyl-Express" uit de ether gehaald.

Namens het Agentschap Telecom nam opsporingsambtenaar Dhr. Theo Brouwer de sturing en een dubbele BLF 278 die afgesteld stond op de 96.80 Mhz in beslag en er is procesverbaal opgemaakt.

De geheimezender, die vanmiddag de hele middag op de 97.00 Mhz had uitgezonden, was al uitgepeild door Dhr. Brouwer maar ging onverwachts uit de ether, waarop de Hr. Brouwer de agenten weer naar het bureau in Goor wilde brengen, maar daar aangekomen hoorde hij dat er iemand op de 96.80 Mhz inschakelde en zag waarschijnlijk aan de rds dat het dezelfde geheimezender betrof en maakte met de agenten rechtsomkeer om hem er alsnog uit te halen.

Tevens gaf Theo aan dat hij meerdere zenders op het oog heeft. Na zijn zeggen had Stee fm de zender net op tijd uitgezet. De namen Stee Fm, Los fm, Kvt met de daarbij behoren de draai plaatsen kwamen naar voren tijdens het gesprek over het oppakken van de etherpiraten. Op de vraag of wij stoorden kwam naar voren dat het nu niet meer uit maakt of je stoort of niet. Ze hadden veel klachten gehad van legale zenders uit nederland en duitsland.

Foto's zijn hier en hier en hier te zien.

De jongens komen wel weer retour aan de 3 meterband, wanneer precies is niet bekend maar ik zou zeggen houd uw radio in de gaten.

Trefwoorden: geheimezender brouwer mhz fm<< Terug