Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1618

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Nationaal FM word overgenomen door Holland FM punt 15 Dec 2006 15:41
Na de ondergang van Nationaal FM gaat vrijdag (22 december) een nieuw radiostation van start onder de naam Holland FM op de drie etherfrequenties in Sneek (97.9 FM), Leeuwarden (104.7 FM) en Terschelling (97.7 FM). Dit zijn de voormalige etherfrequenties van Nationaal FM wat onlangs failliet is gegaan.


Het nieuwe radiostation Holland FM zendt momenteel al non-stop muziek uit op twee van de drie etherzenders van Telecom Vision International BV. De zender Terschelling (97.7 FM) staat nog uit. Op 22 december gaat het officieel van start vanuit een nieuwe studio vanuit de oude kaasfabiek in Bergem, aldus de nieuwe eigenaren, Sietze Haarsma en Eddie Harms, tevens directeur van Pink Records.

Op Holland FM zullen diverse bekende namen uit Friesland te horen zijn, waaronder Rob van der Wal, Paul Jansen, Wiebe Krist, Wouter van der Meer, Peter Visser en Lex Timmerman. Het jingle pakket komt bij Topformat vandaan en de technische knowhow wordt door medewerkers van het lokale radiostation Eenhoorn FM in Friesland geregeld.

Nationaal FM
Holland FM gaat uitzenden op de frequenties van Nationaal FM wat op 17 november moest stoppen met uitzenden, nadat de drie ether zenders, gehuurd door Michael de Jong, directeur van het voormalige Nationaal FM, uit de lucht waren gehaald door een deurwaarder. [Radio.NL]

Trefwoorden: nationaal fm radiostation holland fm)<< Terug