Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1519

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Agentschap Telecom trekt vergunning Quality Radio punt 01 Aug 2006 16:06
Agentschap Telecom, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken houdt onder meer toezicht op het gebruik van radiofrequenties. Het agentschap heeft vandaag besloten om de vergunning voor het frequentiegebruiksrecht van Quality Radio B.V. deels in te trekken. Het agentschap heeft deze beslissing genomen, nadat de toezichthoudende ambtenaren meerdere malen hebben geconstateerd dat Quality Radio B.V. geen uitzendingen verzorgd op vier van de zes radiofrequenties, die aan deze onderneming zijn toegewezen. In het kader van efficiënt frequentiegebruik is deze situatie ongewenst.

Op 26 mei 2003 heeft het agentschap een vergunning verleend aan Quality Radio B.V. voor het gebruik van zes radiofrequenties op de middengolf. In de vergunningsvoorschriften is vastgelegd dat de vergunninghouder de radiofrequenties binnen een bepaalde termijn in gebruik moest nemen. Dit is niet gebeurd.

Het agentschap ziet daarin aanleiding om bestuursrechtelijk op te treden en met onmiddellijke ingang het aan Quality Radio B.V. verleende gebruiksrecht op de frequenties 828, 1224, 1035 en 1557 kHz in te trekken.

De gehele brief aan Quality Radio B.V is Hier te lezen.


Bron: Persbericht Agentschap Telecom

Trefwoorden: agentschap radiofrequenties quality radio bv<< Terug