Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1512

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel S.A.D.O. Fm uit de lucht!!! punt 03 Jun 2006 17:16
Vanmorgen rond 06.15 uur is de illegale zender Schijt Aan De Overheid uit de lucht gehaald door 10 politie busjes en 3 opsporingsbeamtes (H. Nijland, W. van Essen en H. van der Sar) in samenwerking met een arrestatie team van de politie, uit de lucht gehaald!
Er zijn 12 personen gearresteerd, die momenteel allemaal weer op vrije voeten verkeren.

Rond 06.00 uur kropen er volgens onze woordvoerder 2 mensen in een camouflage pak over het gemeente terrein, waar de zender zich bevond. Op dat moment kregen de medewerkers van het station in de gaten dat er mogelijk een politie actie in touw was gesteld, helemaal toen er ook nog een tip kwam van een luisteraar, dat er politie en ME onderweg was, op dat moment is er besloten om de uitzending onmiddelijk te beëindigen.

Alle lades van de 10kw R&S kast, plus de zendbuis wisten de teamleden te redden, evenals diverse audio apparatuur en de aanwezige platen. Dit werd gelijk naar een andere lokatie gebracht. Direct werd alles omsingeld en afgezet en iedereen die zich in de buurt van het terrein bevond, werd eerst met honden opgejaagd en daarna hardhandig in de handboeien geslagen, en afgevoerd naar het politiebureau in Zwolle.

Ook op het terrein werd alles in beslag genomen en de mast werd hardhandig naar beneden getrokken.

Volgens onze woordvoerder zijn de teamleden nog in beraad om weer terug aan de band te verschijnen!

Trefwoorden: terrein<< Terug