Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1433

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Geschiedenis is wat de klok slaat punt 16 Oct 2005 11:38
Vandaag hebben wij een monster update gedaan met betrekking tot wat zaken uit de geschiedenis van de Nederlandse Etherpiraterij.

Als eerste hebben wij weer twee nieuwe verhalen gekregen over het DX-en op de drie meterband. De Daytona uit Steenwijk en de Vrijbuiter, in die tijd beter bekend als Oostellingwerf, uit Oosterwolde vertellen hoe zij die tijd beleefd hebben.

Ten tweede zijn er weer vier nieuwe Free Radio Magazines online gekomen. November en December uit 1980 en Januari en Februari uit 1981.

Ten derde zijn er, zoals elke week, weer twee nieuwe herkenning nummers online gekomen.

En als laatste, hebben wij wederom een nieuw item online gebracht. Onder Geschiedenis, kan er naast het DX-en op de drie meterband, nu ook DX-en op de 60cm band gevonden worden. In de toekomst zal hier ook audio fragmenten verschijnen en foto's. Maar vanaf vandaag zijn er de uitgaves van 'Back to the Sixties' te lezen, een krantje die in 1995 werd uitgebracht voor de 60cm amateur. Langs deze weg willen wij de voor ons helaas onbekende persoon bedanken voor het opsturen. Mail ons nog even je (station) naam, zodat wij de credits bij de juiste persoon kunnen zetten.

Wij wensen iedereen veel lees plezier toe !!

Trefwoorden: dxen online<< Terug