Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1422

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Friese piratenzenders uit de lucht !! punt 26 Sep 2005 21:05
Afgelopen weekend was het raak in negatieve zin voor de Friese piratenzenders. Drie verschillende geheime zenders zijn door het Agentschap Telecom uit de ether verwijderd:

Afgelopen Zaterdag, 24 September, werd rond 17:15h de illegale radiozender Teleton uit de ether verwijderd. De uit Sneek afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De eigenaar van de geheime zender heeft ons telefonisch laten weten gewoon door te zullen gaan met het brengen van illegale radio uitzendingen. Meer informatie over friese piratenzender, kan gevonden worden op de website van de Teleton.

Gistermiddag, Zondag 25 September, werd rond 16:30h de illegale radiozender Studio Gericht verrast met een werkbezoekje. Hierbij werd de 35 Watt sterke zender in beslag genomen bij de uit Surhuizum afkomstige geheime zender. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten het voorlopig rustig aan te zullen doen.

Gisteravond, Zondag 25 September, viel rond 21:30h het doek voor de illegale radiozender Noordster. De uit Dokkum afkomstige etherpiraat kreeg als derde een onverwacht werkbezoekje, waarbij de gebruikte zender, een Rhode & Schwartz kast, in beslag werd genomen. De woordvoerder van de geheime zender heeft ons laten weten zo snel mogelijk weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Trefwoorden: geheime illegale radiozender afkomstige werkbezoekje zender beslag<< Terug