Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1416

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Limo uit de lucht !! punt 21 Sep 2005 18:37
Vanmiddag, Woensdag 21 September, werd rond 15:45h de illegale radiozender Limo op een ruwe manier uit de ether verwijderd. De uit Dokkum afkomstige etherpiraat was op het moment van de inbeslagname niet in de ether, maar lag te slapen, na een nachtdienst te hebben gewerkt. Men was gisteravond door het Agentschap Telecom aan de drie meterband gesignaleerd, en vanmiddag werd er besloten de deur in te trappen om de gebruikte zender in beslag te nemen.

De eigenaar van de geheime zender heeft ons telefonisch laten weten behoorlijk teleurgesteld te zijn in de gang van zaken. 'Ik ben net van mijn dwangsom af en weer terug gekomen op de drie meterband. Maar dat ze me op deze manier uit de lucht halen is gewoon schandalig. Kom dan terug als de deur niet wordt open gedaan. Wat als ik nu aan het werk was geweest, slot op de deur zit er nu niet meer', aldus de Limo.

Tevens heeft de etherpiraat ons laten weten niet meer aan de drie meterband te zullen verschijnen. 'Van mij hoeft het niet meer zo nodig, als het spelletje op deze manier wordt gespeeld, is er geen lol meer aan'.

Trefwoorden: meterband deur<< Terug