Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1408

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten Team De Lutte (nog niet ) uit de lucht !! punt 15 Aug 2005 16:20
Vanmiddag, Maandag 15 Augustus, rond 15:45h was het schrikken geblazen voor Piraten Team de Lutte, een jaarlijks terugkomende marathonzender. Opeens kwam de uit De Lutte afkomstige etherpiraat met gesproken woord, iets wat normaal gesproken niet gedaan wordt. De heren van het Agentschap Telecom was in de buurt en men verwachte een inval. Het fragment is hier te beluisteren.

Inmiddels heeft de woordvoerder ons telefonisch laten weten dat er inderdaad contact is geweest met het Agentschap Telecom, waarbij verteld werd dat de meest gehate brief onderweg was en vandaag of morgen verwacht kon worden. 'Het is afwachten of wij inderdaad alleen de brief krijgen of toch nog een inval krijgen, je weet maar nooit met het Agentschap Telecom, maar tot die tijd gaan wij door', aldus Piraten Team de Lutte.

Later deze week zal er een kleine sfeer impressie verschijnen op Etherpiraten.com over Piraten Team de Lutte. Voor mensen die de geheime zender niet kunnen ontvangen via de ether, kan na het inloggen, meeluisteren via de Twente Stream.

Trefwoorden: piraten team lutte agentschap telecom<< Terug