Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1340

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Dinkelland verbiedt piratenfeest punt 23 Apr 2005 01:42
De gemeente Dinkelland heeft een illegaal piratenfestival in Denekamp op het laatste moment verboden.

Op een particulier terrein aan de Kanaalweg zou vanavond en morgenavond een groot feest worden gehouden voor muziekpiraten. Daarvoor is een feesttent en een zendmast neergezet.De politie heeft de eigenaar van het terrein gesommeerd de tent en de zendmast voor 20.00 uur weg te halen. De gemeente heeft de eigenaar een dwangsom van 10000 euro opgelegt.Er zou sprake zijn van een gevaarlijke situatie.

Bron:RTV Oost vrijdag 22 april 2005

Hier is een bericht te beluisteren dat net over 17.00 uur op de radio was.

Update: Momenteel is de Burgemeester en de politie in de buurt van het feest terrein bij het Piraten Team Noord Deurningen.We houden u op de hoogte maar volgens een lid van het PTND gaan ze het spul nu wel opruimen.

Update: We kregen net het bericht dat de politie er geweest was met de mededeling dat de mast voor 20.00 uur weg moet wezen maar dat de feesttent mag blijven staan zodat er vanavond toch gefeest kan worden.

Tevens is er verteld aan de leden dat dit een voorbeeld is zoals ze het binnenkort gaan aanpakken in Twente dus mensen pas op als u binnenkort gaat draaien met een feesttent erbij.

Dus mocht u niets te doen hebben en u houdt van piraten muziek ga dan even langs in de feesttent aan de Kanaalweg in de gemeente Dinkelland.

Update:.De organisatoren van een illegaal piratenfestival op een terrein in Noord-Deurningen hebben het feest afgeblazen

Het feest zou vrijdagavond gehouden worden, maar burgemeester Willeme van de gemeente Dinkelland verbood het feest.

Volgens burgemeester Willeme zijn de 2 tenten en een zendmast er zonder vergunning neergezet.Daarnaast is de aanwezige biertap in strijd met de Drank- en Horecawet.De organisatoren wilden geen geldboete riskeren.De tenten en een zendmast zijn afgebroken.

Bron: RTVOost 22-04-2005

Meer info volgt nog

Trefwoorden: dinkelland terrein feest feesttent zendmast update: burgemeester<< Terug