Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1252

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel KKA Download punt 29 Dec 2004 00:09
Zoals jullie gemerkt hebben, hadden wij gisteravond een probleem met het uploaden van de nieuwe KKA file. Vandaag heeft onze sponsor voor webruimte en dataverkeer, Marthijn, laten weten dat hij bericht heeft gehad van zijn hosting bedrijf, dat meer dan 300 gigabyte aan dataverkeer, binnen een paar dagen, iets te veel buiten de zogenaamde 'fair use' policy viel. Hij moest simpelweg stoppen met het aanbieden, of anders zou zijn account gesloten worden, iets wat wij niet willen.

Met andere woorden, helaas zijn wij op dit moment niet meer in staat om de files aan te bieden via de website. De middelen zijn gewoon niet aanwezig. Omdat er zoveel mensen zijn, die de volledige uitzending in zijn en/of haar bezit wil hebben, heeft dat heel veel dataverkeer met zich meegebracht.

Eigenlijk hebben wij ons lelijk verkeken over de grote vraag naar deze volledige uitzending van Koning Keizer Admiraal. Als we dit van te voren hadden geweten, hadden wij het niet gedaan. Maar helaas, we zijn er mee begonnen, dus moeten we kijken of we er voor kunnen zorgen dat iedereen toch de kans krijgt om de volledige uitzending in zijn en/of haar kan krijgen.

Inmiddels zijn we begonnen met het aanbieden van de volledige uitzending via het programma DC++. Meer uitleg over dit programma kan al gevonden worden in de forums, of anders via de website van DC++. Ook zullen wij het via het programma Torrent proberen aan te bieden. Er zijn ook al mensen die hebben aangeboden om de uitzending tegen kostprijs op DVD aan te bieden. We zullen bekijken wat ook hier de mogelijkheden in zijn.

Helaas, maar we zien op dit moment geen andere manier dan het alleen aan te bieden via de bovengenoemde programma's. Onze excuses daarvoor !!

Trefwoorden: dataverkeer uitzending<< Terug