Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1233

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Koning, Keizer, Admiraal punt 10 Dec 2004 14:58
Zoals velen al hebben gemerkt, wordt er op de 97.0 FM een marathon gedraaid vanuit Twente door de zender Koning, Keizer en Admiraal en is in heel Nederland te ontvangen. Desondanks zijn er ook veel mensen die via onze Twente Stream naar de uitzending willen luisteren, wat resulteerde in een overbelaste server.

Na vele Emailtjes te hebben ontvangen over het feit dat er niet meer ingelogd kon worden op de Twente Stream, hebben wij een tweede Twente Stream lopen, zodat wij op deze manier toch hopen iedereen van dienst te kunnen zijn. Deze kunnen gevonden worden na het inloggen, links boven.

Tevens zal er een sfeer reportage worden gemaakt van deze uitzending, die op Etherpiraten.com te lezen zal zijn, inclusief foto's.

Wij wensen iedereen veel luister plezier toe !!

Update: Vanwege de grote vraag, en twee overbelaste stream servers, hebben we ook een derde Twente Stream aangemaakt. Ook deze kan gevonden worden na het inloggen, links boven. Veel luister plezier !!

Update 2: Ook onze 3 Twente Stream server was inmiddels tot de kop gevuld met luisterraars, daarom hebben we nog maar een 4e Twente Stream on-line gezet!! Ook deze kun je vinden na het inloggen links boven. Veel luister Plezier

Trefwoorden: twente stream inloggen links luister plezier<< Terug