Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1211

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel MiddenGolf punt 04 Nov 2004 23:33
Sinds de start van onze MiddenGolf rubriek, hebben wij vele vragen mogen ontvangen, of wij misschien ook impressies gingen maken over en met MG en/of KG amateurs.

Vanaf vandaag zullen we dan ook gaan proberen om elke twee weken een nieuwe impressie over een MG of KG amateur online te zetten. Hiervoor hebben wij de keuze uit eigen impressies, gemaakt door het Etherpiraten.com Team, of impressies uit de oude doos, van de hand van de uit de jaren 70 en 80 bekende Kanaalstreekkorrespondent. Voor het Free Radio Magazine heeft hij in die jaren meerdere sfeer reportages gemaakt, welke wij zullen uitwerken en omlijsten met de originele foto's die ook in zijn reportages zijn gebruikt.

De eerste impressie die onder het rubriek MiddenGolf gevonden kan worden, gaat over Oompie Koerier, waarmee eind 1977 een gesprek heeft plaats gevonden, in de tijd dat Oompie nog op de MG draaide. Wij wensen iedereen veel lees plezier toe !!

Mocht er nog iemand zijn die ook nog wel de nodige informatie heeft over de MG of KG (audio/video, foto's, stickers, QSL kaarten, ontvangsttips, herinneringen, etc etc), neem dan contact op via de Email. Alvast bedankt !!

Trefwoorden: impressies mg kg<< Terug