Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1170

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Masten moeten verdwijnen in Hoogeveen punt 18 Aug 2004 11:51
Zo nu en dan is het in het nieuws. Gemeentes die op aandringen van het Agentschap Telecom bewoners, piratenzenders, aanschrijven over het illegaal geplaatste antenne mast. Deze tactiek werd voornamelijk uitgevoerd in Twente, om zo piratenzenders het zwijgen op te leggen. Maar nu zijn de piratenzenders in Hoogeveen aan de beurt.

De afgelopen week zijn er bij meerdere piratenzenders een brief bezorgt, waarin staat dat de mast moet worden afgebroken. Gebeurd dit niet voor een bepaalde tijd, dan kan men een boete verwachten.

'Ik kan mijn hobby niet meer uitvoeren, terwijl ik tot twee keer toe een vergunning voor de mast heb gehad. Deze hebben ze nu ingetrokken en de mast moet verdwijnen', aldus een piratenzender uit Hoogeveen. Ook de bekende zender Disco Jan draait vandaag voorlopig zijn laatste uitzending, die ook via de Drenthe Stream te horen is.

Wat de toekomst zal zijn voor de Hoogeveense piratenzenders is op dit moment onbekend, maar er zal naar alternatieven worden gezocht, een nieuwe lokatie bijvoorbeeld, zodat de uitzendingen toch gewoon door kunnen gaan. We houden jullie op de hoogte.

Trefwoorden: piratenzenders mast<< Terug