Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1165

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 14 Aug 2004 18:41
Deze week zijn er weer verschillende piratenzenders uit de ether verwijderd door de sterke arm der wet:

Afgelopen Woensdag, 11 Augustus, werd rond 18:30h de illegale radiozender Nachtvogel uit de ether verwijderd. De uit Driesum afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van het Agentschap Telecom. Of de geheime zender weer retour aan de band komt, is op dit moment onbekend.

Op Donderdag 12 Augustus werd rond 16:00h de illegale radiozender Starlin uit de lucht gehaald. De uit Den Ham afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. H. Nijland. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Of het station weer retour zal komen op de drie meterband, is op dit moment niet bekend.

Op dezelfde middag, Donderdag 12 Augustus, werd rond 17:45h de illegale radiozender Apostel FM het zwijgen opgelegd. De uit Hengevelde afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. T. Brouwer van het Agentschap Telecom. De geheime zender heeft laten weten in de toekomst weer aan de band te zullen verschijnen.

Op Vrijdag 13 Augustus, werd rond 11:30h de illegale radiozender Bonte Kip uit de lucht geplukt. De uit Sibculo afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van Dhr. Walraven van het Agentschap Telecom. De geheime zender heeft te kennen gegeven weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Dhr. Walraven had het deze dag er maar druk mee, want op Vrijdag 13 Augustus werd rond 13:48h de illegale radiozender Badslipper uit de ether verwijderd. De uit Kerkenveld afkomstige etherpiraat moest zijn laden uit de R&S kast halen en meegeven. Normaal gesproken draait het station onder de naam Spitfire en Vliegende Hollander. De geheime zender heeft te kennen gegeven gewoon weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Trefwoorden: ether verwijderd illegale radiozender afkomstige etherpiraat gebruikte zender agentschap telecom geheime op dhr meterband verschijnen<< Terug