Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1151

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 20 Jul 2004 18:52
Vorige week Vrijdag, 16 Juli, werd de illegale radiozender Excelsior uit de ether verwijderd. De uit Zwaagwesteinde afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van de heren van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder van het station heeft te kennen gegeven gewoon door te zullen gaan.

Gisterochtend, Maandag 19 Juli, kreeg de uit Kollum afkomstige geheime zender Bloemfortuin wederom een werkbezoekje van Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. Dit keer werd er niets in beslag genomen, maar kreeg de eigenaar van het station de waarschuwing als hij weer in de ether zou komen, dat alles in beslag zou worden genomen, inclusief studio. Vorige week werd de etherpiraat ook al betrapt op illegale uitzendingen, maar na een dag was hij alweer retour op de drie meterband. De Bloemfortuin heeft laten weten niet onder de indruk te zijn van de waarschuwing en gaat gewoon door met het verzorgen van de illegale uitzendingen via de FM band.

Gisteravond, Maandag 19 Juli, werd de illegale radiozender Woudklank uit de ether verwijderd. Dhr. J. Russchen nam namens het Agentschap Telecom bij de uit Siegerswoude afkomstige etherpiraat, de gebruikte zender in beslag. Tijdens de inbeslagname was de eigenaar van het station niet aanwezig. Vandaag hebben de Woudklank en Dhr. J. Russchen een gesprek gehad. De woordvoerder van het station heeft ons laten weten dat er een kans bestaat dat men weer retour aan de drie meterband komt.

Trefwoorden: illegale ether afkomstige etherpiraat agentschap telecom zender beslag station dhr j russchen<< Terug